Котелни инсталации Топлопреносни мрежи Газови инсталации КИП и автоматика Отоплителни инсталации

Партньори - Fortuna MG

България Терм ООД
www.bulgariatherm.com

Смесено българо-италианско дружество, създадено през 1994 г. Утвърдена водеща търговска фирма, предлагаща изключително широка гама от системи и компоненти за отопление, вентилация, газификация, както и богат асортимент от помпи и хидрофорни системи.

Юроком 2000
www.eurocom2000.net

Фирмата вече 10 години работи на българския пазар и има утвърдени позиции като комплексен доставчик на инфраструктурни системи. За водопровод и канализация, както и сградни системи за водопровод, канализация и отопление.

Термодизайнтотал ООД
www.thermodesigntotal.com

В началото фирмата развива инженерингова дейност, а впоследствие през 1996 година, започва производство на ел. котли и става търговски представител на редица водещи фирми.

БГ Терм ООД
www.bgtherm.com

Предмета на дейност е внос и доставка на компоненти и съоръжения за: отоплителни системи, сградни и битови климатични инсталации, вентилационни инсталации, водопроводни инсталации, системи за сградно управление, системи за пожарогасене и пожароизвестяване.

"Енергоинженеринг 89" ООД
www.energoengineering89.com

Водеща фирма в областта на енергетиката и енерготехнологиите и включва: консултантска, научно-изследователска и инженерингова дейност, проучване, проектиране, конструиране, технологично обновление, реконструкция и модернизация, автоматизация и др.

Хилти България
www.hilti.bg

Фирмата предлага продуктова гама от строителния бранш: ударно-пробивна и къртеща техника, директен монтаж, диамантена техника, анкери, пожарозащитни системи, инсталационни и позициониращи системи, винтонавивна техника, като и системи за рязане и шлайфане.

Интерметал ООД
www.intermetal.bg

Фирмата предлага широка гама от материали за ВиК, отоплителни и индустриални инсталации, богат асортимент материали от неръждаема стомана.